Förskjuten arbetsdag

Har lite svårt med hundvakt för tillfället, försöker få in pudlarna på hunddagis, men ännu har det inte ordnat sig med det. 
 
För att få vardagen att gå ihop blir det för oss i familjen att pussla med våra tider. Maken gick på sitt 3-dagarspass i morse, dottern slutade sin kurs vid tvåtiden och jag har idag haft möjlighet att anpassa mina tider. började jobba vid lunchtid, hundarna fick vara i bilen i knappt två timmar (är ju ok väder för det nu), sen ner till busstationen och lämna dem till dottern som åker buss hem med dem. Och jag jobbar vidare, ska försöka bli klar så att jag är hemma i hyfsad tid innan natten. Det passar fint med sen arbetsdag idag eftersom det är ett utskick jag ska göra till studenterna, men jag måste invänta några uppgifter som inte är klara innan fem.
 
Imorgon jobbar jag hemma, får se till att packa med mig det som behövs för det. Blir bra att varva stillasittandet med en och annan hundpromenad. Det mår både hjärncellerna och fläsket bra av. Och hundarna också, förstås!
 
 

Vilka är ni?

Jag har en del besökare på den här bloggen. Det är dock ytterst sällan som någon lämnar en kommentar. Lite tråkigt, för mig. Eftersom ni är några stycken som läser, och en del av er regelbundet, så blir jag förstås nyfiken: Vilka är ni? Vem är du?
 
Skriv gärna en rad eller två i kommentarsfältet. Eller mejla mig: maritaiskogen@gmail.com
 
Skulle vara så roligt att veta vem jag skriver för :-)
 
PS. Jag kommer inte längre åt min gamla mejladress, så har du skickat något dit och jag inte har svarat så beror det på det :-(

Ny platå :)

Verkar ha hamnat på en platå. Igen. Helt ok, den förra befann jag mig på länge, fram till för svika en månad sedan. Och så rasade vikten ner 5kg. Helt ok att platåa ett tag nu. Så att höst- vinterkappan som jag köpte för ett par dagar sen kan hänga med några månader innan den får skänkas bort.