Insomnia

Har inte sovit inatt. Bara slumrat lite, möjligtvis. Det är så obekvämt att ligga vaken. Eller så är jag vaken för att jag inte hittar något bekvämt sätt att ligga. Det känns nästan som när jag var som störst och det var svårt att lägga fläsket tillrätta. 
 
Eller så spänner jag mig bara Av någon anledning. Och då kan kroppen inte slappna av. Alltså blir det extrs svårt att hitta ett sätt att ligga bekvämt nog för att kunna somna. 
 
Eller nåt.
 
Kanske var jag bara övertrött. Sov inget på dan igår. Vaknade halv sex och höll igång till halv tolv.
 
hå hå, ja ja. 
 
 

Inget gym idag!

Jag tänker inte start upp ett gymkort idag! Varför inte? För att jag fick ont i faten på min runt-sjön-promenad i morse. Varför det? För att jag inte hade något pelott-bilat i skon. Varför inte? För att skon var så väl uppbyggd att jag trodde att det inte skulle behövas. Men gymma på gym kan man väl göra ändå? Nej, det kan jag inte. För att jag ska lära mig att gå på löpband, och det är jag så inställd på att jag inte kan tänka mig att gå till gymmet utan att få gå på löpbandet. Och det gör jag inte förrän jag har fixat ett inlägg eller ny sula till mina träningsskor. Det måste jag. För jag vill inte få så ont i foten att det tar flera veckor innan jag kan gå riktigt på den igen. Been there, done that.
 
Jag fixar det redan idag. Antagligen.

Det kommer!

Jag fick en bloggaward häromdagen. Smickrande. Och så bara ett stort vacuum! Vad ska jag skriva nu då? Som jag inte redan skrivit om? 
 
Det kommer, ska bara ruva på det ett tag. Snart kläcks det. Innan påsk, hoppas jag.