Inte bara hunden

Det är inte bara hunden som fryser. Jag äger ingen vinterjacka/kappa... Och det är kallt att gå i sommarjacka. Förvisso har jag en höst- och vårjacka (typ anorak) som är 4-5 storlekar för rymlig. Funkar fint med en Fleece under när jag är i skogen med hundarna. Men det duger inte när jag åker in till stan, till jobbet eller när jag helt enkelt ska vara bland folk.
 
Så imorgon snor jag till mig en timme efter jobbet, gör en räd bland butikerna i stan. Till skillnad mot förr så kommer jag att hitta mängder av jackor som åtminstone når om mig. Problemet i år blir istället att Välja. Lång eller kort? Sportig eller elegant? Röd eller svart? Skulle bli gladast om jag råkar ramla på en illgrön ullkappa som är figursydd och som dessutom är på rea! I så fall vill jag ha en läcker huvudbonad också.
 
För ni förstår, nu vill jag synas!
 
imorgon klär jag mig i svart klänning som är vid från midjan och ner, lila tjockstrumpbyxor under det och mina fina blanka svarta skor. Och innerst har jag min nya svarta bh - i alldeles rätt storlek 90E- då kan jag trycka in även gäddhänget i kuporna. Det är där det gör nytta!!! Har krympt i bh-storlek från 105F/G till fina 90E.
 
inköpslistaninför fredagen shopping: varm jacka/kappa, mössa, skor/stövlar, en klänning till bara jag först hittar en snygg kappa och ett par finstövlar. Älskar figursydda klänningar!!! Hittade en så fin i grön sammet på Indiska häromdagen.
 
Det jag lyckas hitta ska maken få plåta, och sen ska ni få se!
 
Och har bara en timme på mig för sen blir det middag på stan med gästlärare från ett universitet i Chiang Mai, norra Thailand.vi har träffat ett par av dem förut, ska bli kul att ses igen. Kanske i Thailand nästa gång? Nu är det sex år sedan jag var i Chiang Mai en hel vinter. Går inte ansökan om Sida-stipendium i lås för Kamerunresan i december och januari, så börjar det bli dags för fokus på Thailand igen.

Kommentera här: